Advertisement

Deprem Son Dakika Kayseri : Son Dakika Sivas Ta Korkutan Deprem Kayseri Kahramanmaras Ve Yozgat Ta Da Hissedildi Son Dakika Haberler : Ayrıca kayseri bölgesindeki meydana gelen artçı depremleri de görebilirsiniz.

Deprem Son Dakika Kayseri : Son Dakika Sivas Ta Korkutan Deprem Kayseri Kahramanmaras Ve Yozgat Ta Da Hissedildi Son Dakika Haberler : Ayrıca kayseri bölgesindeki meydana gelen artçı depremleri de görebilirsiniz.. Deprem bölgede paniğe neden olurken çevre iller sivas ve yozgat'ta da hissedildi. Zor ama bu güzel işten vazgeçmeyiz. Dairesi başkanlığı verilerine göre, saat 03:03'te kayseri'de 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 04 haziran 2017, 14:51 0 yorum. Kandilli rasathanesi'nin aktardığı son dakika bilgisine göre sivas'ta 4.3 büyüklüğünde bir deprem yaşandı.

Son dakika haberine göre kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde 4.6 büyüklüğünden deprem meydana geldi. 4,6 şiddetinde yaşanan sarsıntı, kısa sürdü. Kayseri'deki depremlerde can ve mal kaybı olmadı. Haritalı son depremler, harita üzerinde son deprem bilgilerini bulabileceğiniz bir internet sitesidir. Ege'de i̇zmir çevresinde üst üste yaşanan depremlerin ardından merkez üssü kayseri'nin sarıoğlan ilçesi olan 4.6 şiddetindeki deprem korkuttu.

Son Dakika Haber Kayseri Ve Sivas Deprem Ile Sallandi Gece Yarisi Pes Pese Sarsintilar Yasandi Kandilli Ve Afad Son Depremler Listesi Son Dakika Haberler
Son Dakika Haber Kayseri Ve Sivas Deprem Ile Sallandi Gece Yarisi Pes Pese Sarsintilar Yasandi Kandilli Ve Afad Son Depremler Listesi Son Dakika Haberler from iasbh.tmgrup.com.tr
En son kayseri deprem haberleri anında burada. Kocasinan ilçesinde meydana gelen 7 sarsıntı paniğe neden oldu. Afad, kayser,'nin saroğlan ilçesinde 4,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Kandilli rasathanesi'nin aktardığı son dakika bilgisine göre sivas'ta 4.3 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Deprem bölgede paniğe neden olurken çevre iller sivas ve yozgat'ta da hissedildi. Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgiye göre kayseri'de sabah saatlerinde 3.4 şiddetinde bir deprem yaşandı. Kayseri'deki depremlerde can ve mal kaybı olmadı. Sivas gemerek 4.4 mw depremini gültepe melikgazi kayseri konumunda 2 şiddetinde hissetti.

Depremin merkez üssü sarıoğlan ilçesi olarak belirlendi.

Haberler yaşam haberleri son dakika: 05 şubat 2020, 10:49 0 yorum. Deprem çevre illerden de hissedildi kayseri'nin sarıoğlan i̇lçesi'nde 03.02'de 4.6 şiddetinde deprem meydana geldi. Afad'ın verilerine göre kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde en büyüğü 4.6 olarak ölçülen 6 deprem meydana geldi. Son dakika kayseri ve sivas şiddetli sallandı! 04 haziran 2017, 14:51 0 yorum. Kocasinan ilçesinde meydana gelen 7 sarsıntı paniğe neden oldu. Kayseri'de 10 dakika arayla 3,7 ve 3,6 büyüklüğünde iki ayrı deprem meydana geldi. Zor ama bu güzel işten vazgeçmeyiz. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı (afad)'tan alınan son dakika bilgilerine göre kayseri'de deprem meydana geldi. Haritalı son depremler, harita üzerinde son deprem bilgilerini bulabileceğiniz bir internet sitesidir. Kayseri'de kocasinan ilçesinde deprem oldu. Dün 17:14 melikgazi belediyesi 50 daireyi yarın satışa çıkarıyor.

Son dakika kayseri ve sivas şiddetli sallandı! 04 haziran 2017, 14:51 0 yorum. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. 05 şubat 2020, 10:49 0 yorum. Deprem bölgede paniğe neden olurken çevre iller sivas ve yozgat'ta da hissedildi.

Kayseri Sallandi Sivas Gemerek Te 4 3 Deprem Oldu Kayseri Tempo
Kayseri Sallandi Sivas Gemerek Te 4 3 Deprem Oldu Kayseri Tempo from www.kayseritempo.org
Haritalı son depremler, harita üzerinde son deprem bilgilerini bulabileceğiniz bir internet sitesidir. Kayseri'de 10 dakika arayla 3,7 ve 3,6 büyüklüğünde iki ayrı deprem meydana geldi. En son kayseri deprem haberleri anında burada. 02 şubat 2021, salı 03:13. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesinden alınan bilgiye göre dün gece saat 23.46'da başlayan sarsıntıların en sonu bu sabah saat 08.39'da tespit edildi. Kayseri'deki depremlerde can ve mal kaybı olmadı. Ege'de i̇zmir çevresinde üst üste yaşanan depremlerin ardından merkez üssü kayseri'nin sarıoğlan ilçesi olan 4.6 şiddetindeki deprem korkuttu. Ana sayfa gündem son dakika:

Doganli 7 şubat 2021 09:51 son deprem.

Depremin merkez üssü sarıoğlan ilçesi olarak belirlendi. Saat 07.16'da meydana gelen ve merkez üssü kayseri sarıoğlan olan depremin büyüklüğünü afad ve kandilli rasathanesi 3.4 olarak duyurdu. Kayseri'den gelen son dakika deprem haberleri birbirini izledi. Son dakika kayseri ve sivas şiddetli sallandı! Ayrıca kayseri bölgesindeki meydana gelen artçı depremleri de görebilirsiniz. Ana sayfa gündem son dakika: Sivas gemerek 4.4 mw depremini gültepe melikgazi kayseri konumunda 2 şiddetinde hissetti. Afad, kayser,'nin saroğlan ilçesinde 4,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Kocasinan ilçesinde meydana gelen 7 sarsıntı paniğe neden oldu. Afad'dan yapılan açıklamada, kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde saat 03.02'de yerin 16.70 kilometre derinliğinde 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi ifadeleri. Türkiye haritası » kayseri deprem fay hattı risk haritası » kayseri son depremler. Afad'ın verilerine göre kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde en büyüğü 4.6 olarak ölçülen 6 deprem meydana geldi. En son depremler nerede ne zaman oldu » kayseri son depremler ve yerleri.

Afad'ın verilerine göre kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde en büyüğü 4.6 olarak ölçülen 6 deprem meydana geldi. En son kayseri deprem haberleri anında burada. Zor ama bu güzel işten vazgeçmeyiz. Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgiye göre, saat 07.16'da merkez üssü kayseri sarıoğlan olan 3.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son dakika 8 şubat 2021 kayseri'de deprem meydana geldi.

Son Dakika Kayseri De Korkutan Deprem Haber
Son Dakika Kayseri De Korkutan Deprem Haber from www.kayserigundem.com.tr
Son dakika haberine göre kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde 4.6 büyüklüğünden deprem meydana geldi. Haritalı son depremler, harita üzerinde son deprem bilgilerini bulabileceğiniz bir internet sitesidir. Ayrıca kayseri bölgesindeki meydana gelen artçı depremleri de görebilirsiniz. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı (afad)'tan alınan son dakika bilgilerine göre kayseri'de deprem meydana geldi. Depremi hisseden kayserililer son dakika! Kayseri'de 10 dakika arayla 3,7 ve 3,6 büyüklüğünde iki ayrı deprem meydana geldi. Kandilli'den yapılan açıklamaya göre, kayseri'de saat 7.16'da 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Dün i̇zmir'in ardından bu gece kayseri de sallandı.

Kayseri'de 10 dakika arayla 3,7 ve 3,6 büyüklüğünde iki ayrı deprem meydana geldi.

Tv100 02 kasım 2019 09:08 son güncelleme: Zor ama bu güzel işten vazgeçmeyiz. Kandilli rasathanesi'nin aktardığı son dakika bilgisine göre sivas'ta 4.3 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Son dakika haberine göre kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde 4.6 büyüklüğünden deprem meydana geldi. Kocasinan ilçesinde meydana gelen 7 sarsıntı paniğe neden oldu. Dün 17:14 melikgazi belediyesi 50 daireyi yarın satışa çıkarıyor. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı (afad)'tan alınan son dakika bilgilerine göre kayseri'de deprem meydana geldi. 4,6 şiddetinde yaşanan sarsıntı, kısa sürdü. Sivas gemerek 4.4 mw depremini gültepe melikgazi kayseri konumunda 2 şiddetinde hissetti. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesinden alınan bilgiye göre dün gece saat 23.46'da başlayan sarsıntıların en sonu bu sabah saat 08.39'da tespit edildi. Kayseri'de 10 dakika arayla 3,7 ve 3,6 büyüklüğünde iki ayrı deprem meydana geldi. Son dakika kayseri deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Kandilli rasathanesi ve afad 8 şubat 2021 son depremleri açıkladı!

Kandilli rasathanesi ve afad 8 şubat 2021 son depremleri açıkladı! deprem son dakika. Kayseri'de kocasinan ilçesinde deprem oldu.

Posting Komentar

0 Komentar